In het hart van het centrum van Utrecht op de Maliebaan bevindt zich een imposant pand wat huisvesting biedt aan 24 mensen. In dit pand zijn wij een project gestart in samenwerking met de Gemeente Utrecht.

Dit project houdt in dat je de kans krijgt om in een studentencomplex te wonen, waar je bereid bent om te kijken naar je medebewoners. Het complex aan de Maliebaan bestaat uit 24 onzelfstandige kamers, een gezamenlijke keuken, woonkamer, tuin en een kelder waar gemeenschappelijke activiteiten kunnen plaatsvinden.

De bewoners van het complex zullen uit een mix bestaan van studenten en uitstromers uit de jeugdhulp. Samen gaan jullie werken aan zelfstandig wonen, het thuis voelen op de nieuwe plek en het uitbouwen van je netwerk. Daarnaast kan je ook denken aan het ondernemen van leuke dingen zoals samen koken, sporten of een kop koffiedrinken.

Wil jij meer informatie over het project? Stuur gerust een mail naar info@campolis.nl. Wanneer je je direct wilt aanmelden voor de selectieprocedure kun je bijgevoegd formulier inclusief foto ingevuld meesturen. Als er dan een kamer vrij komt dan zullen wij je aanvraag in behandeling nemen.