Huren

Welkom bij Campolis, uw betrouwbare partner voor de huur van diverse soorten vastgoed in verschillende steden in Nederland.

Bij Campolis streven we ernaar om uw woon- en werkervaring te optimaliseren door een breed scala aan huurwoningen aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele kamer, een ruim appartement, een praktische kantoorruimte of een levendige winkelruimte, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Ons aanbod omvat regelmatig huurwoningen die vallen onder de  sociale huurgrens. Van kamers tot appartementen, van short stay tot long stay, wij streven ernaar om aan al uw woonbehoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomwoning of ideale bedrijfsruimte.

Bent u al huurder?

Wij hopen dat u een fijne woning heeft gevonden via Campolis. Het kan natuurlijk voorkomen dat er toch iets is. We begrijpen dat problemen met uw huurwoning vervelend kunnen zijn en streven ernaar om eventuele klachten of gebreken zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Zie hiervoor ‘reparatie melden’ op onze website.

Stel ons een vraag