Over ons

Welkom bij Campolis. Wij zijn naast uw commerciële partner, die zich bezighoudt met het verhuren en beheren van uw vastgoed een bedrijf met een sociaal hart en sterke maatschappelijke betrokkenheid! Bij ons staat niet alleen winst centraal, maar ook het welzijn van de gemeenschap. Wij streven ernaar om een ​​positieve impact te hebben op onze omgeving door middel van diverse sociale initiatieven en samenwerkingen. Van lokale ondersteuning tot duurzame ontwikkelingsprojecten, wij zijn vastbesloten om een verschil te maken. Ontdek hoe u kunt bijdragen aan onze missie en samen bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. Wij zijn van velen markten thuis.

Hielke Jan van der Leij

Hielke Jan van der Leij is een veelzijdige professional met een schat aan ervaring in vastgoed. Zijn brede kennis en expertise maken hem een onmisbare speler binnen ons team. Door zijn gedrevenheid en enthousiasme is hij een echte aanpakker met een sociaal hart en is hij zeer maatschappelijk betrokken. Samen met mede-eigenaar Nathan heeft hij talloze sociale projecten opgezet.

Nathan Rozema

Nathan weet met zijn natuurlijke charme en warme persoonlijkheid verbindingen te leggen en relaties te versterken, waarbij hij altijd een luisterend oor biedt en anderen inspireert. Zijn sociale vaardigheden zijn niet alleen beperkt tot persoonlijke interacties; Nathan is ook bedreven in het leiden van projecten en initiatieven die een positieve impact hebben op de gemeenschap. Als mede-eigenaar heeft hij door zijn maatschappelijke betrokkenheid talloze projecten opgezet die gericht zijn op het verbeteren van de levens van anderen.

Saskia van der Leij

Saskia is een krachtige combinatie van ondersteuning, sociale verbinding en ondernemerschap. Als een ware duizendpoot balanceert Saskia tussen verschillende rollen, gedreven door haar passie voor fotografie en haar natuurlijke enthousiasme om alles aan te pakken. Als mede-eigenaar van ons bedrijf brengt Saskia haar unieke mix van talent en toewijding naar elke taak die ze aanpakt.

Petra Koekkoek

Petra heeft jarenlange ervaring binnen de vastgoedsector. Zij brengt daardoor een schat aan kennis met zich mee. Zowel op verhuurgebied als bij financieel en technische beheer is zij een uitstekende coördinator en in staat met haar vakkennis de juiste verbindingen te leggen en succesvolle resultaten te behalen. Haar betrokkenheid en sociale vaardigheden maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team.

Maxime Nikijuluw

Maxime is een bevlogen en enthousiaste dame met een passie voor alles wat ze doet. Met haar technisch inzicht en handigheid brengt ze een frisse blik op elke uitdaging. Haar jeugdige energie en leergierigheid maken haar een waardevolle aanwinst voor elke onderneming.

Star Moonen

Star, onze junior, is een slimme duizendpoot die zich overal thuis voelt. Met haar veelzijdige vaardigheden en scherpe geest voegt ze veel waarde toe aan ons team.