Projecten

Maliebaan

Maliebaan 59 Utrecht

Op de Maliebaan, gelegen in het bruisende hart van Utrecht staat een imposant pand wat huisvesting biedt aan 24 huurders. Dit is meer dan alleen een gebouw, het is een sociaal project wat wij voor onze opdrachtgever zijn gestart in samenwerking met de gemeente Utrecht. Bij de Maliebaan vinden we het belangrijk om een gemeenschap te creëren waarin studenten samenleven met jongvolwassenen die uitstromen uit de jeugdzorg. Samen leven we, samen helpen we elkaar, en samen streven we naar een betere toekomst voor alle bewoners.

Op de Maliebaan geloven we in de kracht van samenleven. Door samen te wonen, leren en groeien we van elkaar. We stimuleren actieve betrokkenheid bij het gemeenschapsleven en moedigen onze bewoners aan om elkaar te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu op zoek bent naar een warme thuisbasis na je tijd in de jeugdzorg of graag deel wilt uitmaken van een levendige gemeenschap waarin solidariteit centraal staat, op de Maliebaan ben je aan het juiste adres.
Ontdek hoe wij samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.


Heb je interesse vul dan hiernaast het contact formulier in en dan sturen wij je een aanmeldformulier.

Dwergbieslaan 80-94 Vleuten

Op de Dwergbieslaan, in een leuke rustige wijk gelegen in Vleuten staat een voormalig zorgcomplex. Wij zijn hier een sociaal project gestart voor onze opdrachtgever samen met Portaal. Op de Dwergbieslaan draait het om samenleven, groeien en elkaar ondersteunen. Ons sociaal project biedt een unieke omgeving waar jongvolwassenen en jongeren die uitstromen uit de jeugdzorg samenwonen en samenwerken aan zelfstandigheid.

Met 3 kamers, 7 studio’s en 6 appartementen bieden we een diversiteit aan woonruimtes, zodat iedereen zich hier thuis kan voelen. Dit complex is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een gemeenschap waarin we elkaar kennen, begrijpen en ondersteunen.

Op de Dwergbieslaan geloven we in de kracht van samenleven. Door samen te wonen, leren en groeien we van elkaar. We stimuleren actieve betrokkenheid bij het gemeenschapsleven en moedigen onze bewoners aan om elkaar te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu op zoek bent naar een warme thuisbasis na je tijd in de jeugdzorg of graag deel wilt uitmaken van een levendige gemeenschap waarin solidariteit centraal staat, bij Dwergbieslaan ben je aan het juiste adres.
Ontdek hoe wij samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.


Heb je interesse vul dan hiernaast het contact formulier in en dan sturen wij je een aanmeldformulier.

Dwergbieslaan

Loenenseweg 1 Beekbergen

Centraal gelegen in Beekbergen beheren wij Gezondheidscentrum Beekbergen, het centrum voor gezondheid en welzijn in het hart van de regio. Strategisch gelegen vervult het centrum een essentiële regionale functie door hoogwaardige gezondheidszorg toegankelijk te maken voor onze gemeenschap en omliggende gebieden.

De centrale ligging maakt het centrum gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve zorg. Met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur, willen we het bezoekers zo comfortabel mogelijk maken.

Bij Gezondheidscentrum Beekbergen bieden we een breed scala aan diensten en faciliteiten, waaronder huisartsenzorg, een apotheek, fysiotherapie, en nog veel meer. We verwelkomen ook ondernemers die zich bezighouden met gezondheid in de ruimste zin van het woord, omdat we geloven dat samenwerking en diversiteit bijdragen aan een gezondere gemeenschap.

Mocht u op zoek zijn naar een ruimte waar u uw praktijk kunt starten of voortzetten neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.