Verhuren

Welkom bij Campolis, uw vertrouwde partner voor verhuur van woningen, kantoorruimte en winkelruimte in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Wageningen en Utrecht Wij begrijpen dat het verhuren van uw eigendom veel van u vraagt. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten om u te begeleiden bij elke stap van het verhuurproces.

Bij Campolis geloven we in transparantie en expertise. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de lokale huurmarkt, prijsstelling en trends, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.
Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw behoeften te vervullen.

Heeft u vastgoed wat u op een maatschappelijk verantwoorde manier wilt laten beheren door ons, ook dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken hoe wij dit voor u kunnen verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact op met Campolis op voor al uw verhuurbehoeften. Wij zijn er om u te helpen bij het succesvol verhuren van uw eigendom. Samen creƫren we een naadloze en bevredigende huurervaring.

Het is goed om te horen dat er nieuwe regels zijn om duidelijkheid te verschaffen aan verhuurders over wat wel en niet is toegestaan. Transparantie en bescherming van huurders zijn cruciaal voor een gezonde huurmarkt. De nieuwe regels gaan vooral over de borg, de huurprijs, de servicekosten en het omgaan met een huurder. Wij zijn van mening dat deze zaken vanzelfsprekend zijn er daardoor geen reden is tot zorg voor u als verhuurder. 

Heeft u specifieke vragen over deze nieuwe regels? Neem dan contact met ons op, we zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Stel ons een vraag