Geinterreseerd in deze woning? Neem dan contact met ons op

Maliebaan

3581CE Utrecht

ruler icon 0 m²

ruler icon 1 kamers

Omschrijving

Op de Maliebaan, gelegen in het bruisende hart van Utrecht staat een imposant pand wat huisvesting biedt aan 24 huurders. Dit is meer dan alleen een gebouw, het is een sociaal project wat wij voor onze opdrachtgever zijn gestart in samenwerking met de gemeente Utrecht. Bij de Maliebaan vinden we het belangrijk om een gemeenschap te creëren waarin studenten samenleven met jongvolwassenen die uitstromen uit de jeugdzorg. Samen leven we, samen helpen we elkaar, en samen streven we naar een betere toekomst voor alle bewoners.

Op de Maliebaan geloven we in de kracht van samenleven. Door samen te wonen, leren en groeien we van elkaar. We stimuleren actieve betrokkenheid bij het gemeenschapsleven en moedigen onze bewoners aan om elkaar te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Je komt binnen in een imposante hal, op de begane grond bevindt zich een gedeelde woonkamer. Verder zitten hier de eerste kamers. Er is een trap naar de kelder waar je uitkomt bij een deur die naar de fietsenstalling leidt, daarnaast zijn er hier ook nog verschillende gedeelde ruimtes. Op de andere verdiepingen zitten de overige kamers. Op de tweede etage bevindt zich een gedeelde keuken. Naast dit alles is er nog een grote tuin aan de achterzijde van het huis.

Of je nu op zoek bent naar een warme thuisbasis na je tijd in de jeugdzorg of graag deel wilt uitmaken van een levendige gemeenschap waarin solidariteit centraal staat, op de Maliebaan ben je aan het juiste adres.
Ontdek hoe wij samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds

31-05-2024

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

Bouw

Soort

Appartement, Studentenkamer,

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1902

Oppervlakte & inhoud
Indeling

Aantal kamers

1

Aantal badkamers

1

Badkamervoorzieningen

Douche

Voorzieningen

Internet, cctv

Energie
Buitenruimte

Ligging

In centrum